Tuesday 13 July 2010

Sokke Monstere for NMS prosjekt i YongShun

Disse sokkemonsterne er helt spesielle. De er laget av Natasha (10), Clare (10) and Kari Sophia (8) og 100% av salget av disse monsterne går til NMS sitt miljøprosjekt i YongShun, HuNan provins som gir bøndene der en bedre og sunnere hverdag ved at biogass anleggene forvandler avføring til fornybar energi! Les mer om YoungShun prosjektet her.


"De er veldig miljøvennlige og billige å lage fordi de er laget av gamle, brukte, rene sokker” forteller Natasha Rode-Christoffersen (10) som startet bedriften “NCS Sokke-Monstere” og designet de første sokkemonsterene. De første sokke monsterne er allerede solgt av de 3 unge damene i vårt nabolag her i Kina, men snart skal bedriften dra på tur til Norge og England hvor de populære sokke monsterne blir med.

Sokke monsterne koster 15 Kr. For de små og 20 Kr. for de store. Hvis du er interessert i å kjøpe disse populære dokkene til deg selv eller som gave, skriv en e-post eller legg igjenn en melding på denne blogg posten (porto kommer i tillegg til prisen på sokkemonsteret).

Vi takker Natasha, Claire og Sophia for innsatsen. Kanskje du også vil finne på noe morsomt du kan selge til inntekt fom NMS sitt arbeid i Kina?

2 comments:

  1. Hei på dere Tom, Marijeke og de fantastisk flinke monsterprodusentene! Jeg vil gjerne kjøpe noen sokkemonstere av dere! Kan jeg få fem store? Jeg er hjemme i Oslo frem til 6.august, hvis dere kommer innom før den tid, ellers er jeg tilbake igjen 7.september hvis dere evt er her etter det. Hvis ikke får vi fikse noe i posten. Send meg kontonr så setter jeg gladelig inn en donasjon for både monstere, frakt og gjerne litt ekstra til det spennende prosjektet! Klemmer fra Elise

    ReplyDelete
  2. Gratulerer forresten med notis i Vårt Land! Veldig morsomt og kjempegod reklame for sokkemonsterprosjektet :)

    ReplyDelete