Monday 18 November 2013

Cao YeBing er glad for å kunne være elev på døvesenteret i ChangSha!

Cao YeBing/ (8) er fra Cheng Zhou (郴州) i Hunan Provinsen (湖南) i Kina. Han har gått på døvesenteret i tre år hvor han også bor til vanlig. Hvis han ikke kunne bo der sammen med de andre internat elevene, kunne han nok ikke gått på en skole. 

Til frokost, liker han best å spise BaoZi, som er en type bolle fyllt med kjøtt. Favorittfaget hans er tegning, men han elsker også å danse. På kveldene, liker han å se på TVn på skolen og på fridagen, Søndagen, liker han å gå i parken sammen med de frivillige Universitets studentene som kommer for å være sammen med Cao YeBing og de andre internatelevene.


Cao YeBings mor forlot han og faren da YeBing var liten fordi faren er handikappet og har en del psykiske problemer. Etter at YeBing begynte på senteret og lært å snakke etc. har moren tatt kontakt med døvesenteret og har gjennopptatt kontakten med både YeBing og faren. På denne måten har dette døvesenteret vært med på å forsone mange familier.

Når Cao YeBing blir stor, drømmer han om å bli bonde. Da han var liten, så han at hans far arbeidet veldig hardt på garden deres. Som handikappet, var det ikke lett, men Cao YeBing gledet seg over at de kunne høste nok mat slik at Cao YeBing og faren kunne spise seg mette. Han forteller at han ikke vet om noe annet arbeid som kan gi nok mat slik at han ikke trenger å være sulten. 

Vil du gi en julegave til Døvesenteret i Changsha slik at skolen kan hjelpe enda flere barn? Støtt døvesenteret her.

No comments:

Post a Comment